Kutatás-fejlesztés, egyedi gyártás

Üdvözöljük a CALMED Group website weboldalán!

CALMED INVEST Kft.

1191 Budapest

Attila utca 34.

Telefonszám: 291 5066

Faxszám: 291 0366

E-mail: office@calmed.hu

 

Elérhetőségünk:


A felmerülő igények és megkeresések alapján megtervezzük és elvégezzük a humán és állatgyógyászati partnereink számára az eszközök módosításait, illetve elvégezzük akár a  teljes átalakításokat és személyre szabásokat. Abban az esetben, ha az átalakítási igények túlzóvá válnak, akkor egy egészen új rendszert/eszközt alakítunk ki. Ezen egyre gyakrabban előforduló igények alapján indult el több mint 5 éve a saját fejlesztési és kutatási tevékenységünk, amely azóta egyre nagyobb részt képvisel társaságunk működésében. A teljesség igénye nélkül, az alábbiakban röviden bemutatunk néhány egyedi kutatási-fejlesztési és gyártási projektet.

Gyártás, fejlesztés, egyedi igények kialakítása:

ˇ orvosi eszközök/berendezések

ˇ flexibilis endoszkópok és tartozékok

              - állatorvosi egyedi endoszkópok gyártása

              - egyedi endoszkópos eszközök kialakítása

ˇ merev endoszkópok és tartozékok

              - egyedi endoszkópos eszközök kialakítása

              - optikák átépítése

ˇ retraktorok átalakítása, gyártása

              - egyedi retraktorok kialakítása

              - rektraktorok, feltárók átépítése

ˇ urológiai, állatorvosi vízkezelő, sterilvíz előállító rendszerek megvalósítása, egyedi kialakítása és testre szabása, meglévő megoldások korszerűsítése

(főbb márkák, amelyekhez megoldásokkal szolgálunk: Aesculap, Arthrex, Hall, Karl Storz, Olympus, Pentax, Richard Wolf, Rudolf, Storz, Stryker, Synthes, Wisap, Wolf, Zimmer)

 

Egyedi igények, illetve konkrét elképzelések esetén, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy pontosítani tudjuk a lehetőségeket és gyártási időt.